Hvorfor vælge SEA?

Når du vælger en adfærdsrådgiver fra SEA, får du en seriøs og professionel behandling af din hund. Vi har altid hundens velfærd i centrum og arbejder med lige netop din hunds problem, da ikke to hunde eller problemer er ens.

 

Vores metoder
Vores arbejde er udelukkende baseret på positive træningsmetoder. Det betyder, at din hund ikke bliver udsat for straf eller bliver sat i situationer, som forværrer problemet. De metoder, vi bruge,r har en forskningsbaseret baggrund, og bruges af førende adfærdsbehandlere over hele verden.   

 

Seneste nye viden
Som medlem af SEA er vi forpligtet til løbende at videreuddanne os inden for adfærd og træning af hunde, hvilket betyder, at vi arbejder ud fra den sidste nye viden om hunde og deres adfærd.

 

Vi bruger hinanden
Da hverken hunde eller problemer er ens, har vi mulighed for at trække på hinandens viden og ekspertise, ligesom vi jævnligt udveksler ny viden og erfaringer med hinanden. Dette sikrer, at vi altid kan foreslå en løsning til netop dig og din hund.

 

Tavshedspligt
Vi har tavshedspligt og videregiver ikke oplysninger om dig eller andet, som vedrører dig eller din familie.

 

Vores baggrund
De fleste af os har mere end fem års uddannelse inden for træning og adfærd bag os og derudover driver flere af os hundeskoler, hvor vi tilbyder holdtræning og enetimer indenfor familiehundetræning, lydighed, aktivering og rallylydighed. Vi har derfor kontakt med mange hunde i vores dagligdag.

 

SEA er landsdækkende
Vi er en landsdækkende sammenslutning, så uanset hvor du bor, kan du finde en adfærdsrådgiver inden for en rimelig afstand fra din bopæl. Find os her...